top
STABILEGNO 
HAARDHOUT OPSLAG 
Design & Duurzame Houtopslag Haardhoutberging Houthok

UNIEK, DUURZAAM EN PRAKTISCH       

  De INOX Outdoor lijn; een verzamelnaam voor RVS meubelen, die afzonderlijk een individeel karakter uitstralen en dat in samenhang zelfs versterken. Italiaans design gekoppeld aan duurzaam materiaal en solide constructie verschaft de meubelen enerzijds een neutraal karakter, waardoor ze prima passen in uiteenlopende omgevingen.Tevens een helder statement van onderscheidend vermogen, luxe en flair. 

RVS Klapstoel hoge rug   PIEGO LINA

De subtiel gebogen vorm verleent de stoel elegantie. Dankzij de vervaardiging uit roestvrijstaal is de stoel uitermate geschikt voor buitengebruik en ongevoelig voor zon, wind en regen. De stoel is inklapbaar en daardoor makkelijk weg te bergen.
Leverbaar met lage- en hoge rugleuning. 

  RVS stoelen met lage en hoge rug

PANCA ESTER
RVS bank  

PANCA ESTER

Gemaakt van een robuuste structuur in roestvrijstaal , is de bank ideaal voor toepassing
buiten, in harmonie met omgeving en natuur. Leverbaar in breedte van 1500 en 1800 mm. 

  RVS bank neutraal en duurzaam

 TAVO LIÙ 
RVS multifunctionele tafel  

TAVO LIÙ

De robuuste uitvoering en high tech look maken de tafel uitermate geschikt voor nieuwe generaties flatscreen TV’s. Een monitor support kit is specifiek ontwikkeld voor het monteren van flatscreen TV’s op variabele hoogte voor comfortabel zicht. Het volledig te benutten vlak biedt moeiteloos plaats aan DVD apparatuur. Afmeting: 1020x520x250 (BxDxH). 

  RVS Functionele Tafel

CHAISE LORAINE
RVS Relaxstoel / zonnebed met kussen   CHAISE LORAINE

De chaise loraine combineert de functionele ligstoel met een comfortabel zonnebed. Het elegante golf design zorgt voor een comfortabele en ergonomische zit. De slimme “V”, ondersteund door rubber wielen met een doorsnede van 200 mm, maakt de chaise loraine verstelbaar in 4 posities en biedt handig plaats aan tijdschriften en badlakens.  
  RVS Bijzettafeltje    

TAVO LILLO

Handig is de bijzettafel met een bladmaat van 610x300 mm
en een hoogte van 270 mm 


SNO-DINA     
RVS Strandstoel  

SNO-DINA

RVS Ligstoel in 3 standen verstelbaar. De stof is vuil-, water- en olie afstotend en Teflon behandeld, zodat schimmel geen vat heeft. De kleur is resistent tegen de elementen, omdat de stof 100% "solution-dyed" is, zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Gebruiksklaar verpakt in doos (1370x640x180mm).

 

VIV ANDY 
Handige en Compacte RVS serveerwagen  

Eenvoudig op te bergen
 

VIV ANDY

De serveerwagen die ook als bijzettafel ingezet kan worden, past zich dankzij het elegante design perfect aan als kleine helper in zijn omgeving. Beide bladen zijn uitgerust met geperforeerde kunststof panelen; daardoor zeer geschikt voor voedsel en drankjes.
Het inklapbare onderstel zorgt er voor dat de serveerwagen makkelijk en compact kan worden weggeborgen. 


STABILEGNO™ 
Compact, strak & onderhoudsvrije Haardhout Opslag  

STABILEGNO™                                                                          TOP

Niet alleen bewijst de staal verzinkte Stabilegno™ praktisch nut door de zeer stabiele constructie en duurzaamheid - we weten immers uit ervaring dat een willekeurige houten opslag zeer gevoelig is voor weersinvloeden - maar biedt ook de eenvoud en het gemak van een modulaire constructie.
Kort vertaald betekent het dat de componenten van de berging worden ingeklikt, waarbij enkel het dakpaneel met parkers wordt vastgezet. Een veelvoud aan maten en maatwerk zorgt voor passende oplossingen voor uw haardhout. Hoe compact of groot dan ook en altijd rotsvast van constructie !
Een zeker bijkomend voordeel is bovendien dat het uiterlijk zich verrassend goed voegt in elke achtertuin, dankzij het neutrale - of moeten we zeggen - juist uitgesproken strakke uiterlijk. 

  Strakke en duurzame Houtopslag

Kort redactioneel 

Stabilegno Haardhout Berging 600 Stabilegno Haardhout Berging 2 x1200