top

WINKELTOEPASSINGEN

Een winkel inrichten kost serieus geld. De inrichting draagt evenwel in hoge mate bij tot de uitstraling en sfeer, waarin u uw bijzondere producten tot hun recht wilt laten komen. Zou het niet mooi zijn om enorm te besparen op interieurbouw en toch een onderscheidende uitstraling te krijgen ?

  LITRODI Stellingkasten voor Thuisgebruik

LITRODI'I
THUISTOEPASSINGEN

   
   

FLEXIBEL

Kies dan voor de vrijheid van modulaire inrichting met SUPER2. Doordat het systeem eenvoudig opbouwt en in veel afmetingen verkrijgbaar is, hoeft u geen ruimte onbenut te laten en zijn wijzigingen in uw interieur simpel en snel te realiseren.
Dit in combinatie met de vele doelmatige accessoires geeft een ongekende flexibiteit. En gaat u verhuizen ? Dan neemt u het gewoon mee!

CREATIEVE VRIJHEID

Door de modulaire opbouw en elke realiseerbare hoogte, kunt u creativiteit de vrije loop laten. U wilt trapsgewijze opstellingen maken ? U wilt de hele inrichting in de zelfde stijl inclusief verkoopbalie, toonbank, textielbakken of verrijdbare presentatietafels. Het kan! Net zo eenvoudig kunt u laden combineren met confectie of koofjes creëren met diffuus licht  Het systeem leent zich er uitstekend voor en er hoeft geen schroefje aan te pas te komen!

COMBINATIES

De stabiele en vrijstaande eigenschappen van het systeem en de toegankelijkheid van alle zijden, maken het mogelijk om het in de vrije ruimte te plaatsen. Daarbij is het uitermate geschikt om te combineren met diverse materialen, zoals glas, hout en perspex. Kijk voor de mogelijkheden en accessoires op uitvoeringen.

Meer weten ? Neem voor advies en offerte contact met ons op.


Snowboard stellingen   Winkel voor wintersport artikelen

Schoenenwinkel IndustriŽle Balie / Toonbank Kledingstellingen Kledingrekken | Confectierekken Paskamers GeÔntegreerd

Traiteur   Olie & Azijn stellingkast   Stellingkast voor exclusieve kookproducten   Kookgerei opslag & presentatie  

KOOKWINKELS

Kookwinkels hebben het al ontdekt; het handig inruimen van pannen, espressomachines, olie, azijn, meel, wijn en alle aanverwante producten. SUPER2 geeft hiervoor veel creatieve vrijheid. Al of niet in combinatie met o.a. steigerhout, glas, plaids. Wederom een strakke uitstraling, waarbij de producten spreken!


Wijnrek | Flessenrek | Drankkast Trapsgewijze presentatie van cosmetica producten Pannenrek ook voor toepassing thuis Opslag & presentatie van glaswerk Potten opslag en presentatie tuincentrum Aquarium opslag

CONFECTIEREKKEN

Strakke industriële uitstraling is zeer goed te combineren met kleding. Confectiestangen zijn op variabele hoogte te plaatsen en waar nodig zelfs achter elkaar. Een handige verrijdbare ladder maakt ook de bovenste plekken eenvoudig bereikbaar.

  Confectie Herenkleding Confectie van kinderkleding Kledingwinkel met verrijdbare ladder
Badkamertextiel Schuine legborden voor presentatie Textielbakken

TEXTIELSTELLINGEN

Harde kleuren en zachte stoffen combineren goed met de neutrale uitstraling van helder zink. Schuine legborden en textielbakken zijn met eenvoudige ingreep  te vormen.


Kledingwinkel inrichting   Stelling voor badtextiel

BALIES & PRESENTATIETAFELS

Balies en presentatietafels kunnen in verschillende vormen en afmetingen worden gerealiseerd. Al dan niet voorzien van containers, laden. legborden of verspringende niveau's.

  Combinatie met hout & Effect van licht Balie Snoepstelling Bloementafel
Stelling voor rollen prints Open vitrine zonder limiet voor aantal niveau's Boekenkast / Multifunctionele kast  

OPEN VITRINES & BOEKENKASTEN

Natuurlijk zijn er met het SUPER2 stellingsysteem ook thuis toepassingen mogelijk. Door het multifunctionele karakter, zijn eenvoudig boekenkasten, open vitrines en kledingstellingen voor inloopkasten te vormen.
Toepassingen voor garages, bijkeukens, kelders en buitenopslag kunnen eveneens omdat het materiaal is verzinkt en daardoor niet roest.


LITRODI'I™
THUISGEBRUIK

 

  Strakke opbergplek voor keukengerei en wijnflessen   Flessen, bussen en dergelijke vinden probleemloos een plek   De ruimte terug door badkamerspullen open maar strak op te bergen   Traploos verstelbaar scheidingsvlak voor flesjes en potjes   Kinderkamer Speelgoedstelling

Speciale dank gaat uit naar onze klanten die zo vriendelijk zijn geweest beeldmateriaal ter beschikking te stellen van SUPER2 stellingen in hun praktijksituatie. Op al het beeldmateriaal is © Copyright van toepassing.
Tags: kledingrek, kledingrekken, stellage voor kleding, stellages voor winkels, winkel schappensysteem, winkel schappensystemen, winkel opslagsysteem, winkel opslagsystemen, strakke inklikstelling, strakke inklikstellingen, alumiunium stelling, aluminium stellingen, winkelinrichting kledingwinkels, strakke winkelstellingen, strakke winkelstelling, trendy winkelinrichting, trendy winkelstellingen, italiaans winkelinterieur, italiaanse winkelstellingen, italiaanse rekken, italiaanse stellingen, gegalvaniseerde winkelstelling, stelling voor stoffen, stellingen voor stoffen, stellingen voor outlet, stellingen voor accessoires, stellingen voor beurspresentatie, rekken voor beurspresentatie, Alu look design, Designrek, Designrekken, designstelling, designstellingen, confecteirek, confectierekken, confectiesysteem, confectiesystemen